0724 222 266
0767 727 777

Logo Pret Beton Beton la pret "BETON"
GREEN TRADE IMPEX SRL

Beton amprentat

Ce inseamna beton amprentat?

BETON AMPRENTAT, numit si beton imprimat este un material de constructie obtinut printr-o tehnologie speciala. Acesta contine compoziti precum: agregate, ciment, coloranti, aditivi, fibre elastrice si desigur apa.

Beton amprentat este o alternativa pentru pavelele clasice utilizate pentru alei, trotuare, parcari etc. Avantajul suprem al acestui tip de pavaj este durata de viata extrem de lunga. Betonul amprentat este un material de constructie, ce are in compozitie ciment, agregate, fibre elastice, coloranti, aditivi (pentru marirea rezistentei la inghet/dezghet) si apa, fiind folosit si pentru piscine, terase, garaje etc.


Exista o multime de factori care determina calitatea si pretul betonului amprentat:

 

Pret beton amprentat

Pretul pentru beton amprentat sufera modificari constante si difera de la o companie la alta. Acesta nu este fix (de cele mai multe ori), suferind modificari in urma negocierilor cu clientii. Luand in calcu clima din Romania, se recomanda ca betonul folosit sa nu fie mai slab de B300. De asemenea, se recomanda o grosime mai mare de 8 cm.

 

Proprietati beton amprentat:

Pentru beton amprentat se foloseste un anumit tip de beton, furnizat de statiile de betoane (adus cu cifra). Punem foarte mare accent pe armarea suplimentara (cu fibre elastice de polipropilena), astfel se previne o eventuala aparitie a fisurilor in procesul de intarire. Trebuie sa stiti ca aceste fibre sunt cele care asigura acea rezistenta la schimbarile climatice, elasticitatea betonului, dar tot ele cresc si gradul de impermeabilitate. De asemenea, datorita acestor fibre uscarea va fi mai rapida si uniforma. Se recomanda folosirea a 600 g de fibre pe metru cub de beton amprentat, pentru a va asigura ca betonul se intareste corect, astfel incat sa nu diminueze rezistenta extraordinara a acestuia la factorii climatici si alti factori externi (acizi/lovituri etc.).

Realizarea pavajului din beton amprentat.
Ne-am propus sa va oferim o mica descriere a activitatii noastre. Astfel pentru realizarea betonului amprentat, se pargurg pasii pe care vii-i prezentam in continuare.

Urmand acesti pasi corect, lucrarea va fi rezistenta si placuta ochiului.

Pret Beton va mai ofera si alte servicii: constructii case la rosu, beton elicopterizat si tencuiala mecanizata.