0724 222 266
0767 727 777

Logo Pret Beton Beton la pret "BETON"
GREEN TRADE IMPEX SRL

Constructii case la rosu

Constructii la rosu 2

Ce inseamna "constructii case la rosu"?

Cand spunem "constructii case la rosu" ne gandim la acele constructii bazate pe partea de structura, fara finisaje. Asadar prin acest tip de proiect se definitiveaza trasarea casei conform planului de amplasament, saparea, amarea si betonarea fundatiei, zidirea peretilor atat interni cat si externi, armarea si betonarea elementelor de structura si a acoperisului.

Procesele de constructii case la rosu nu includ partea de infrastructura si anume tevi de apa/gaze, electricitate, cabluri electrice etc, acestea fiind adaugate optional ulterior.

Cel mai bun constructor din multime este cel care-ti pune la dispozitie toate informatiile despre el, despre concurenta si despre intreg domeniul si te lasa pe tine sa alegi.

Clientii au obiceiul de a-si planifica negocierile si de a adopta diverse tehnici de negociere in speranta obtinerii unei calitati inalte la un pret cat mai mic posibil. 

De ce constructii case la rosu de la Pret Beton?

Pret Beton este cea mai buna investitie ca pret, ca timp, dar mai ales din punct de vedere al calitatii.

Suntem cei mai buni in constructii case la rosu, dar vrem sa va convingi singur. Ne-am propus sa evidentiem cateva lucruri importante de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti un constructor.

Sa te prezinti nepregatit in fata constructorului este ca si cum l-ai ruga sa-ti ia mai multi bani decat e cazul. Nu esti pregatit inca? Simplu, amana constructia! Majoritatea constructorilor simt lucrurile astea si incearca sa profite. Si de multe ori reusesc. Ce vreau sa spun prin a fi pregatit:

Alege constructorul potrivit!

Constructorul este un angajat. El stie exact ce are de facut, cu ce, cat de bine si cat timp. Sa-l selectezi pe cel mai potrivit nevoilor tale te poate scuti de timp si bani.