0724 222 266
0767 727 777

Logo Pret Beton Beton la pret "BETON"
GREEN TRADE IMPEX SRL

Tencuiala mecanizata

Ce inseamna tencuiala mecanizata?

Tencuiala mecanizata se realizeaza, dupa cum ne indica si numele, cu ajutorul unor masini speciale (pompe mobile), care acopera peretii cu un metal prefabricat. In funcție de cerintele lucrarii și de suprafața de tencuit, tencuiala mecanizată poate fi pe baza de ciment sau ipsos.


Aceasta pompa, cu care se realizeaza tencuiala mecanizata, este utilizata pentru a realiza mult mai eficient tencuielile, care pot fi facute cu mortar special sau traditional in stare umeda. Tencuiala mecanizata se poate realiza pe suprafete mari, la niveluri inalte si in locuri greau accesibile. Pret beton alege intotdeauna cel mai potrivit mortar pentru lucrarile pe care le realizeaza.


Tencuiala mecanizata este considerata varful tehnologiei, in prezent. Aceasta beneficiaza de multiple avantaje, dintre care: pierderi diminuate, organizare, viteza mare de executie, productivitate, eficienta, metoda de realizare simpla, dupa realizarea tencuielii, suprafetele se pregatesc in timp foarte scurt pentru finisarea de mana.


Punem foarte mare accent pe calitate si omogenitate ridicata, eliminand pierderile de material si avand posibilitatea unei game variate de finisari. Un lucru pe care trebuie sa-l stie clientul, cand apeleaza la serviciile de tencuiala mecanizata ale unei firme, este ca suportul pe care se aplica tencuiala mecanizata nu trebuie sa fie degradat, umed sau prafuit.  Desi noi respectam cu strictete aceasta regula, exista “muncitori” care-si ofera serviciile necunoscatorilor si sar peste anumite etape esentiale. In tencuiala mecanizata, amestecul materialului si aplicarea lui pe tavan sau perete se fac mecanizat, iar tencuiala este perfect omogenizata, iar pierderile sunt mici comparativ cu alte tipuri de tencuiala. Materialele folosite de noi pot fi: pe baza de tenco si nisip, multibat si nisip, ciment, nisip si var sau material preambalate si predozate pe baza de nisip, ciment si var sau material preambalat pe baza de ipsos.

 

Recomandam tencuiala mecanizata pe baza de ipsos

Recomandam tencuiala mecanizata din ipsos pentru ca se usuca foarte repede, se finiseaza prin mici corecturi cu glet subtire (dupa care poate fi aplicata vopseaua lavabila), tencuiala nu crapa si este rezistenta la igrasie datorita calitatii ipsosului de a absorbi vaporii.

Va garantam o productivitate imbatabila, in timp foarte scurt, la o calitate inalta! Cu toate astea, pentru tencuiala mecanizata si pentru toate celelalte servicii pe care le oferim avem cele mai bune oferte si preturi de pe piata romaneasca. Nu ne crede pe cuvant! Da un search pe Google!

Pretbeton.ro se diferentiaza prin oferirea celor mai calitative servicii, la cele mai mici preturi din Romania. Datorita succesului inregistrat, oferim servicii de tencuiala mecanizata si in apropierile Bucurestiului, nu doar in oras. Tencuiala mecanizata este solutia ideala atunci cand doriti sa eliminate avantaje ca: pierderile de material, durata prea mare a timpului de executie, deficit de caliatate lucratori dezinteresati, cheltuieli mari si altele. Pret Beton se mandreste cu faptul ca este unul dintre cei mai mari investitori in productia de betoane, din Romania. Este singura companie care ofera beton la pret beton.

Dupa cum spuneam, Pret Beton este unul dintre cei mai mari investitori din Romania, avand activitati in domeniul productiei de ciment, beton si aggregate, fiind producator de beton amprentat, sape si mortare, tencuiala mecanizata, dar oferind si servicii de transport si pompare a betonului, cat si de constructii case la rosu sau la cheie.